Cerita pasal Aloft ni pula alkisahnya selepas bercuti 3 hari 2 malam di Ipoh (M.Boutique Hotel,Ipoh dan JJCM Ipoh) baru balik sehari je di Penang en suami kena pi outstation ada meeting di KL. So disebabkan aku masih cuti tak boleh la dia nak tinggal aku sensorang kat Penang kan? Disebabkan last2 minit dapat arahan tu so flight tiket memang harga maha mahal lagi2 cuti CNY ni so encik suami kononya nak bawa aku naik ETS tapi seperti yang dijangkakan ETS  tiket da abisss (memang sokmo abis so sampai sekarang tak merasa lagi nak naik ETS). Nak naik bas aku memang tak gemo lerrr baik aku takyah ikut. So encik suami pun decided nak bawak kereta. Juju masih di workshop so kena bawa JP la. Siap servis JP kami pun berangkatlah ke KL. Agak dah petang juga baru bergerak. Dengan jem dan encik suami mengantuk lagi (tu sebab skrg dia byk travel guna flight sebabnya dia da agak tak larat nak drive jauh) malam barulah kami sampai hotel.

Penat jem hilangggg bila masuk bilik waaaa luassnya bilik!

12654637_1263108587039800_7452917470422099325_n

Mata tertumpu kat katil yang sangattttt luassssss dan tulisan atas katil yang iloike!

aloftaloft 2

Selalunya bila ikut encik suami outstation mesti akan stay di  Cititel Hotel tapi kali ni encik suami nak bawak aku stay kat Aloft ni sebab dekat sanggat2 (sebelah je) opis dia tu atau hotel 1 lagi Ascott Hotel. Then dia decided Aloft ni.

Hotel ni memang serba serbi lengkap. Sorry malas nak attach gambar banyak2 korang kena pi tengok sendiri hehe dan 1 lagi yang best pool dia!

12654310_1263638316986827_2080480637726541702_n

Gambar ni biasa2 je sbb gambar2 yang best ada muka kami sory aku takkan uplode so korang amik gambar kat tebing tepi nunn then comfirm cantik glerr gambaq korang nanti..

Harga semalam RM365 before tax & exclude bfast. Kami stay 2 malam memang rasa taknak balik!

Kemudahanya banyak!!! Korang pi lerrr ye! Tak nyesal. Aktiviti petang kami bedebushhhh dalam pool then malam cari Zaini Satay pastu terus ke KL Tower dan esoknya pi Ikeaaaa! Mana tak sonok kan?

bye!

Advertisements